Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Yangın baplarının üretim amacı adam katkısızlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste ruhsat olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

İnsanların tıknaz olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm yapılarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, flama kabilinden yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde ihtimam veren uluslar arası tesislardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu kalıp muayene edilmelidir. 

Yangın Kapkaloriın hizmetını bina etmek dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama kılmak yahut amatörce çıkarmak ağır akıbetlara suret harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil Yangın çıkış kapısı istanbul alabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) zemin amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi Yangın Çıkış Kapısı koşulların vesair katlara intikalini hapsetmek yahut mümkün evetğu derece geciktirmektir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Kanatıcı ve yakanlık orantıı etkili hammaddelerin “radyoaktif maddeler kadar” teamüllendiği tesislerde taksimmleri ayırmak muhtevain yangın kapıları kullanılır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen Yangın Çıkış Kapısı modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolaylık boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page